Tjänster

Vill ni ha hjälp?

Vi erbjuder en mängd olika tjänster, och anpassar oss till ert företag oavsett bransch. Tillsammans hittar vi lösningarna som fungerar bäst för er. Vi har erfarenhet inom allt från fastigheter, bygg, åkeri, och marin till kulturarbete, restauranger och handel.

Redovisning
Vi erbjuder hjälp med all den löpande redovisningen och rapporterar månadsvis eller enligt era önskemål. Vi jobbar aktivt för att digitalisera och uppdatera oss inom det senaste.
Vi hjälper er med t.ex. bokföring, leverantörsreskontra, kundreskontra, momsrapport, och digital rapportering.

Lön
Vi hjälper till med löneadministration för mindre och medelstora företag i Visma 600 lön eller Fortnox lön. Vi hjälper även till med rapportering till Fora och andra arbetsgivarorganisationer, bistår vid uppgiftslämning till försäkringskassan, och kontakt med arbetsförmedlingen, samt andra aktörer vid behov.

Rådgivning
Våra klienter kan alltid höra av sig till oss för kvalificerad rådgivning i bolagsfrågor. Vi hjälper er med bland annat bolagsbildning, likviditetsplanering, generationsskifte, och mer därtill. Vi uppdateras löpande för att kunna ge er den bästa hjälpen utifrån rådande lagar och regler.

Årsbokslut
Vid årets slut upprättar vi årsbokslut, vi kan också hjälpa er mer koncernredovisning.

Årsredovisning
Som auktoriserad byrå kan du vara trygg i att vi upprättar årsredovisning enligt årsredovisningslagen.

Deklaration
Vi hjälper er med momsdeklarationer, arbetsgivardeklarationer, företagsdeklarationer och privata deklarationer.